IS HEEL VOOR VROUWEN - vrouwencirkel

Openhartig en kwetsbaar, in verbinding.

Deze bijeenkomst is voor jou als je op een dieper niveau met gelijkgestemden in contact wilt komen.

"Een vrouwencirkel wil een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar brengen om tot een diepgaande uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht."
 

Wat doe je eigenlijk bij zo’n vrouwencirkel??

 

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, tijdens een cirkel gaan de maskers af en verbinden we ons vanuit ons hart. Jij mag helemaal jezelf zijn. In alle eerlijkheid en kwetsbaarheid. Ik zorg voor een liefdevolle, warme en veilige sfeer waarin dit als vanzelf gaat.

 

We starten met een korte meditatie of ontspanningsoefening, om de dag achter ons te laten en echt aanwezig te zijn.

 

Dan trek ik een kaart uit de Inner Compass card-deck en dat zal het startpunt zijn van de cirkel. Wat betekent deze kaart voor jou? Wat wil het jou vertellen? Wat haal jij hieruit?

 

Je hoeft niks te delen wat je niet wilt.

 

Mijn rol is faciliterend. Ik start en breng iets in, daarna is het aan ons allen. Luisteren, open staan, vragen stellen, ervaringen delen. We zijn gelijkwaardig.

 

Het doel is om op een dieper niveau te connecten en onze vrouwelijke wijsheid aan te boren. Onze intuïtie. Ons weten. Om je van daaruit bekrachtigd te voelen. Vanuit jezelf, met de cirkel om je heen.

 

En om gelijkgestemden te ontmoeten, en gezellig bij elkaar te zijn, maar zonder de ‘verhalen’.

Een avond om te ontspannen, naar binnen keren, om zonder oordeel naar elkaar te luisteren en er voor elkaar te zijn.De antwoorden zijn al in jou; je hoeft alleen te luisteren. Wij zijn bij je en stellen vragen om jou in dit proces te ondersteunen.

Na afloop ervaar je hernieuwde energie, voel je je bekrachtigd en vol zelfvertrouwen.

"De vrouwencirkel gaf mij een wereld van (h)erkenning. Niet de enige zijn in de dingen waar je in het leven tegenaan loopt. Door het delen wordt je geïnspireerd, gemotiveerd en geeft het je handvatten om ermee aan de slag te gaan." ~ Sandra

"De vrouwencirkel was voor mij geweldig. Samenkomen met vrouwen is zo krachtig. Het is steunend en opbouwend. Het heeft mij herkenning, bevestiging en een steun in de rug gegeven voor mijn ontwikkeling. Ik kan het elke vrouw aanraden." ~ Renske