Maak het leuk


‘Wandelen en fietsen doe ik niet hoor, dat is zo saai!’ Mijn studenten, vorige week, nadat ze hadden verteld niet meer in teamverband te mogen sporten want 18+. Zelf hou ik ontzettend van wandelen en fietsen. Meestal zonder muziek of podcast omdat ik echt even wil ontprikkelen. Sommige dagen heb ik echter ook veel zin om mooie muziek te luisteren of een fijne podcast en dan doe ik dat. Maar het excuus: wandelen is saai ga ik bij deze van tafel vegen: je kunt het zo saai of leerzaam, of gezellig maken als dat je zelf wilt. Wat vind jij fijn wandelen? Met of zonder muziek/podcast/telefoongesprek.

#isheel #zelfzorgtips #zelfzorg #zelfliefde #fillyourcupfirst #hsp #zorgvoorjezelf #balans #persoonlijkeontwikkeling #ontspanning #bewustzijn #bewustwording #jezelfzijn #hoogsensitief #persoonlijkegroei #positiviteit #kracht #empowerment #inspireren #innerlijkerust #heeljezelf #helemaaljezelf #intuitie #intuitiefleven #tips #thuiswerken #thuiswerktips #mentaleveerkracht #fysiekefitheid #coaching

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven