The ripple

The ripple ofwel de olievlek..

Vandaag kreeg ik een mooi compliment van een collega. Ze zei: “je komt altijd zo relaxed over, zit er erg ontspannen bij en blijft rustig ook als het even technisch niet meewerkt. Dit maakt dat ik me zelf ook een stuk rustiger voel en meer ontspan in mijn werkzaamheden.”


Wauw- hier was ik even stil van. A omdat ik nog lerende ben in het ontvangen van complimenten en B omdat het voor mij zo automatisch gaat dat ik er helemaal niet bij stilsta dat dit voor een ander zoveel kan betekenen.


The ripple of de olievlek- doordat ik zelf ontspannen ben, straal ik dit uit (kennelijk ook online) naar mijn collega’s. Die zich op hun beurt relaxter gaan voelen en deze rust weer overbrengen op onze studenten.


Dankbaar voor de mooie woorden en dit grootse besef. 🙏✨💛


#isheel#zelfzorgtips#zelfzorg#zelfliefde#fillyourcupfirst#hsp#zorgvoorjezelf#balans#persoonlijkeontwikkeling#ontspanning#bewustzijn#bewustwording#jezelfzijn#hoogsensitief#persoonlijkegroei#positiviteit#kracht#empowerment#inspireren#innerlijkerust#heeljezelf#helemaaljezelf#intuitie#intuitiefleven#tips#metaleveerkracht#fysiekefitheid#coaching#thuiswerken3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven